house before tour: the living Room

You know the room that gives happy feel? This is the room. It has a door to the sunroom and large bay windows on the opposite wall so this room is flooded with light. The ceiling is high too.
Of course, we have to revamp everything. Literally clean it all out. This room was swapped with the playroom to become our front room, purely because it is smaller than the playroom. The children obviously need more space!

We can’t wait to share how we transformed this space, especially opening up the room into the hallway by creating a double door. This way, this room can share some of it’s light glory with the hallway and even the playroom. The fireplace was one of the first things we ripped out in this room and the rest of the house. We cannot wait to put in a reclaimed original fireplace in its place!

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?